Onthaalmedewerker(s)

Hou je van direct contact met mensen ? Wij zoeken enthousiaste onthaalmedewerkers die de bezoekers aan het Museum aan de IJzer met een glimlach willen ontvangen.
Je komt in dienst van VZW Aan de IJzer, de beheerder van de IJzertorensite in Diksmuide. Wij zijn gehuisvest in de IJzertoren waarin zich het museum bevindt.

Voor onze werking hebben wij een vacature voor 1 voltijdse en 1 deeltijdse (30 uren) medewerker.

Functieomschrijving

Als onthaalmedewerker ben je het eerste aanspreekpunt voor onze bezoekers, zowel fysiek als telefonisch. Je bent als het ware het uithangbord van onze organisatie.
Wat heb je hiervoor zeker nodig ? Motivatie, betrokkenheid en nauwkeurigheid, een commerciële en klantgerichte reflex, een verzorgd voorkomen en een spontane brede glimlach … ook tijdens weekenddagen.
Bovendien is een gezonde en positieve teamgeest een noodzaak aangezien je ook administratief ondersteunend zal zijn voor de collega’s van boekhouding, communicatie en reservaties en kan ingeschakeld worden op publieksevenementen.
Ben je bovendien gepassioneerd door onze geschiedenis en ons verhaal en bereid ambassadeur te zijn van onze boodschap van vrede, vrijheid en verdraagzaamheid, dan klopt het helemaal.

Profiel

  • Je hebt minimaal een diploma algemeen secundair onderwijs
  • Ervaring kan een pluspunt zijn, maar als schoolverlater ben je evenzeer welkom
  • Wij verwachten een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels
  • Vlot overweg kunnen met de courante Microsoft Office toepassingen: Outlook, Word en Excel
  • Bereid zijn ook in het weekend je steentje bij te dragen

Aanbod

Je komt terecht in een leuke werkomgeving en een klein hecht team. Wij zorgen voor opleiding en begeleiding met evaluatiemomenten.
Het uurrooster is variabel met een vaste periodiciteit van 4 weken. Het brutoloon is conform de barema’s van onze sector en jouw anciënniteit, en wordt aangevuld met extra’s zoals maaltijdcheques, een vergoeding woon-werkverkeer, een werkbonus en een vaste tussenkomst in kosten. De vacatures mogen per direct ingevuld worden, maar wij zijn eveneens bereid nog wat te wachten op de geschikte kandidaat. Wij selecteren op basis van competenties, los van leeftijd, culturele en sociale achtergrond, gender of seksuele geaardheid !

Interesse?

Maak een kort (max. 3 min.), spontaan filmpje – kan heel eenvoudig met de smartphone – waarin je jezelf even voorstelt en je interesse motiveert. Mail het samen met je CV naar peter.mouton@aandeijzer.be.    
Wij verwachten jouw kandidatuur ten laatste op vrijdag 12 maart en vergeet niet te vermelden of je voor de voltijdse of voor de deeltijdse job solliciteert.