UW BEZOEK

GIDSEN

Je kan met je klas het Museum aan de IJzer op eigen houtje bezoeken, of je kan beroep doen op een gids/torenwachter.

  • Gids: € 60,00 - duur: 2 uur - de gids vergezelt de groep op de site en doorheen alle verdiepingen van het museum
  • Torenwachter: € 30,00 - duur: 1 uur - de torenwachter geeft op enkele plaatsen op de site en in het museum uitleg maar vergezelt de groep niet doorheen alle verdiepingen van het museum

Groepen die het museum zonder gids bezoeken, vragen we om tijdens het bezoek ook samen te blijven

 

PICKNICKEN

Reserveer op voorhand als jullie willen picknicken in de IJzertoren. Wij beschikken over picknickruimtes, zowel binnen als buiten. Voor €2,- per persoon zijn deze te gebruiken, inclusief een drankje.
 

 

NIEUW VANAF 2019

Vanaf februari bieden wij u graag de mogelijkheid om met uw klas onze nieuwe interactieve ruimte te reserveren. Een groot interactief touchscreen scherm met internettoegang is alvast ter beschikking.
Samenzitten ter voorbereiding van jullie bezoek, na het bezoek nog opdrachten vervullen, een les- of bezinningsmoment inlassen, presentaties, workshops, ... voor meer informatie en inspiratie contacteer ons via reservaties@aandeijzer.be!

 

BEKIJK ZEKER OOK ...

SUBSIDIE HERINNERINGSPLAATSEN EERSTE WERELDOORLOG

De herdenking van de Eerste Wereldoorlog 2014-2018 is in schoonheid afgerond. Het subsidiereglement ‘Bezoek herinneringsplaatsen WO-I’,  zal nog voor 1 jaar verlengd worden tot 31 december 2019.  Je kan subsidies aanvragen vanaf 1 februari 2019 voor bezoeken vanaf ten vroegste 1 maart 2019. Klik hier voor meer informatie.

 

GRATIS MET JE KLAS NAAR HET MUSEUM?

Gratis met de klas naar het museum? Dat kan dankzij dynamoOPWEG. Klik hier voor meer informatie.

 

VERTEL ONS WAT JE VAN ONS VINDT! klik hier