Wandelen Aan de IJzer - 93ste IJzerbedevaart

IJZERBEDEVAART 2020: nieuw concept!

Ontdek de hele dag door één van de beeldende wandelroutes van 5, 10 of 15km, geflankeerd door de nieuwe openluchttentoonstelling 'Een kijk door het verleden' en animaties in het park van de IJzertoren. Doorlopend kan je uiteraard het IJzertorenmuseum bezoeken en maak -als apotheose- het IJzerbedevaartspektakel mee om 11u00! Iedereen welkom!

Vanaf 7u00: Wandelen Aan de IJzer
Wandel met het gezin doorheen de IJzervlakte en ontdek de littekens van het verleden. Ontspan en herbron, sprokkel hoop en inspiratie voor een betere toekomst. Ontdek het ongerepte en uitgestrekte landschap waar het niet alleen zalig wandelen is, maar waar ook de panorama's van de polders inspireren.

11u00: 93ste IJzerbedevaart

Word geïnspireerd door de inhoudelijke toespraken/speeches en een terugblik op het colloquium. Jong en ouder schijnen hun licht op vrede in de toekomst. Een vocaal en muzikaal intermezzo zet de bedevaart kracht bij met als finale een ‘Vlaggen voor vrede’-evocatie.

Deel hier je IJzerbedevaartverhaal!

Voor meer informatie www.100jaarijzerbedevaarten.be